Wormerveer

Groupius Wonen heeft concrete plannen om in Wormerveer unieke huurwoningen te realiseren. De komende maanden wordt duidelijk of wij hier daadwerkelijk onze woonoplossingen gaan bouwen. Graag komen wij nu al in contact met mogelijke toekomstige bewoners.

 

De locatie

De locatie die we op het oog hebben is gelegen nabij het centrum van Wormerveer. Op loopafstand bevinden zich winkels, restaurants en een klein stadspark. De locatie is goed bereikbaar. Het station is op loopafstand en de uitvalswegen A8 en A9 zijn nabij.

Op deze plek willen wij in een bestaand karakteristiek pand met zicht op het water de Zaan, na een grondige renovatie en verbouwing huurwoningen ontwikkelen volgens onze eigen richtlijnen en visie.

 

Online Collectief – wij horen u graag

Graag komen wij in een vroeg stadium in contact met mogelijke toekomstige bewoners. Met deze geïnteresseerden willen we een Online Collectief starten. We willen het enthousiasme en draagvlak voor onze ideeën toetsen en met de input onze plannen nog verder aanscherpen. Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. Zo bent u als eerste op de hoogte en het verplicht u tot niets.

 

Wonen in Wormerveer

Wormerveer is onderdeel van de gemeente Zaandam en heeft bijna 12.000 inwoners. Het is een karakteristiek dorp gelegen aan de Zaan en kenmerkt zich door kolossale fabrieken en pakhuizen die in de 19e eeuw gebouwd zijn voor onder andere de cacao- en chocoladefabricage. Dit dorp biedt u een ruim aanbod van winkels en een aantal restaurants. Daarnaast is Amsterdam, Alkmaar en Haarlem nabij. Al met al een fijne plek om te wonen.

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals