Tip een locatie

Meerdere Gemeentes onderkennen het probleem van geschikte woonruimten voor vitale ouderen. Met hen zijn we in gesprek over geschikte locaties. Echter dit is niet zo makkelijk als het lijkt. Om aan uw wensen of de wensen van uw ouders te kunnen voldoen dient aan een aantal voorwaarden te worden voldaan.

 

De locatie(s):

  1. zijn gelegen in de randstad;
  2. is minimaal 1500 m2 indien het een bestaand gebouw is;
  3. is een perceel van minimaal 2000m2 waarop minimaal 1500m2 gebouw op kan;
  4. bieden de mogelijkheid een buitenruimte te creëren;
  5. zijn bij voorkeur gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer en winkels.

 

Wij horen graag uw mening?

Wij ontwikkelen Groupius Wonen locaties op basis van onze visie op seniorenwoningen van nu. Tegelijk is uw mening over uw ideale volgende woning zeer waardevol voor ons. Uit ieder contact dat wij met toekomstige bewoners hebben, halen wij weer nieuwe ideeën en inspiratie om onze woonoplossing nog beter te laten aansluiten op de wensen die er leven.

Graag horen wij ook uw mening en gaan we met u het gesprek aan! Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier en we nemen contact met u op.

Helpt u ons aan de volgende locatie?

U kent uw eigen buurt het beste en weet of er panden zijn die niet langer gebruikt worden. Denk hierbij aan een oude school, ziekenhuis of een bestaand appartementencomplex.

Uw tips helpen ons bij onze zoektocht naar panden waarin we een woonoplossing voor u realiseren.

Tip ons en win een stedentrip naar Parijs

Heeft u ook een gebouw of perceel in uw directe omgeving dat geschikt is voor verbouw naar een Groupius Wonen locatie? Wij horen heel graag van u. De gouden tip wordt beloond met een volledig verzorgde stedentrip naar Parijs!

montmartre2

Maak uw suggestie kenbaar via onderstaand formulier.

Stuur uw suggestie in en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Parijs én een mogelijkheid onbezorgd oud te worden in uw buurt. Stuur ons de gouden tip!

Uw suggestie voor een locatie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe locaties!

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals